Köp biljett

6 October 2022 19:00Reimersholme Hotel

Caro Luna
6 okt kl 19:00

Välkommen till Reimersholme Hotel den 6 oktober för att fira livet, kärleken och den svenska latinartisten Caro Lunas nya album! 

Den 26 augusti släpptes A mi madre, den första singeln från albumet, som tillsammans med videon fått stor medial uppmärksamhet i bland annat Mexiko. Nu bjuder Caro Luna in till en efterlängtad konsert där hon visar videon och spelar flera låtar från debutalbumet Estudio sobre el amor som släpps dagen efter (7 oktober). 

Den här kvällen har Caro med sig några av Sveriges främsta latinmusiker, på en resa genom den latinamerikanska kontinenten: melankoliska visor influerade av brasiliansk folkmusik, kubanska boleros och uruguayanska milongas, blandat med mer tempofyllda mexikanska rancheras. 

Alla låtarna på albumet är skrivna och komponerade av Caro Luna, som också är medproducent tillsammans med Andreas Unge. Tidigare har Caro Luna, alias för Caroline Schröder, släppt tre album med Caro & El Club Vigil och Tranki. Hon har uppträtt som sångerska på ett tjugotal album och har många år som hyllad latinartist bakom sig. 

Ta med dig en vän och fira in hösten med Caro Luna! 

Välkommen!

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se

Sova över? Vi har rum från 395kr. Använd koden VIP22 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se