Köp Biljett

19 mars 2021 18:00Reimersholme Hotel

Emil Jensen
Live på Reimersholme Hotel

Liveupplevelser är få förunnat just nu. Denna livekonsert med Emil Jensen är någonting så unikt som äkta live på plats - i coronasäkert format. Dessutom den enda exklusiva konserten med Emil Jensen under våren 2021!

Publiken checkar in fyra och fyra på rummen med dörrarna öppna mot korridoren och får konserten lokalt streamad till vårt smart-tv system. Istället för applåder stampas det i golvet, artisten befinner sig på våningen under och liveupplevelsen är total. Rum och 3-rätters middag ingår i biljettprisetpriset. 

Roomservice med öl, naturvin och alkoholfria alternativ är öppet hela natten. De som övernattar får frukost på sängen.

Emil Jensen har släppt sju rosade album och hans Sommarprat och Vinterprat i P1 är bland de mest hyllade någonsin. Emils liveframträdanden har beskrivits som just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med komik och allvar, i en helt egen blandning som tar mellansnacket till en ny genre.

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd, senast fick han Evert Taube-priset för sitt låtskrivande. Han hörs på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio och återkommande i ”Tankar för dagen”.

Emil Jensens texter och musik kännetecknas av ett skenbart spontant uttryck, lekfullt och träffsäkert. Men bakom ridån av humor finns ett stort allvar och ett uppriktigt samhällsengagemang. I sitt skapande ställer han sig på de svagas och utsattas sida i kampen mot fördomar, hyckleri och maktmissbruk. Emil Jensen är en mångsidig konstnär som med sin personliga berättelse speglar vår tid. (Ur motiveringen till Frödingpriset)


Roomservice
Så här går det till:

Konserten lokalstreamas från scenen upp till rummen. Detta är ett exklusivt livegig på nytt sätt, i nya tider. 

Ni checkar in på rummet där ni serveras trerätters middag och får tillgång till direktsändningen från scenen. Konserten börjar 19:00 och kvällen rundas av vid 23:00 för de som inte valt att övernatta. Vi serverar bubbel, naturviner, öl, drinkar och alkoholfria alternativ hela kvällen och natten.

Incheckning 17:00-18:00

Fyra personer i varje rum. Boka i grupp om fyra närstående för att hamna i samma rum. Är ni färre än fyra kommer ni att placeras tillsammans med andra. 

CORONA
Vi gör allt från vår sida för att förebygga mot smittspridning och ber er som har pandemirelaterade symtom eller bor med någon som har det att stanna hemma. Avboka 24 timmar innan konserten och få alla pengar tillbaka.

Två i varje rum kan övernatta om så önskas. Det finns en biljettkategori för det och då ingår frukost på sängen dagen efter.

Välkomna, vi ser fram emot att ta hand om er och tillsammans med Emil Jensen ge er en annorlunda upplevelse ni sent ska glömma!

ÅRETS INITIATIV

Svenska Artister och Musikers Intresseorganisation SAMI har utsett Reimersholme Hotel till årets initiativ 2020. Juryns motivering lyder:

“Reimersholme Hotel utses till Årets Initiativ 2020 för att de genom en beundransvärd idérikedom, ett stort engagemang och en imponerande förmåga att snabbt ställa om, har lyckats hålla musiken levande under året. Utefter de ständigt förändrade förutsättningarna har de utvecklat nya, spännande och smittsäkra koncept som har givit artister, musiker och publik en plats att uppleva musik på – tillsammans och på säkert avstånd.”

Köp Biljett