Köp biljett

16 May 2022 19:00Reimersholme Hotel

Fullmånscabarét
16 maj 2022 
19.00 – 21:00


BEFRIELSE FRÅN KAPITALISTARBETETS KÄTTOR

Konsterna samlas under solens ljusspegel i vår täta klimatdimma och för andra gången arrangeras en cabaret för de sömnlösa på Reimersholmes hotell. Vi flätar in konstformerna i klassisk cabarétanda för en sittdansande publik. Fullmånscabarén har ett fast scenschema som är indelad i de olika skapelseformerna som människan förlustat sig i genom tiderna: berättelserna, objekten, skönhetshetsen, satiren, historien, kroppen, musiken och dansen, maten och drycken och … organisering!

Cabarén har sitt etymologiska ursprung i bågen - det runda taket som skyddar mot väder där vi kan samlas och dela livets nektar, frukter och sorger. Den har antagit många former sedan 1300-talet och vi omfamnar dess mångfald genom att ha en öppen form för våra scenutövare. Varje månad bjuder förra månadens gäster in de nya scenkonstnärerna. På det sättet får cabarén en bredare ensemble som vi hoppas speglas i en växande publik. Satirer, serenader, satyrer och statyer kommer till liv på Reimersholme hotell varje månad i strålkastarens skimrande cirkel. Kom in och insup undantagets kväll där vi ska helas och härja hela kvällen lång.

Baren kräver betalning men vegantapas ingår i biljettpris, kom mätt! Pris: 250 riksdaler!

Majmånens konster presenteras av:
◯ Sara Olausson – buktalande konferencier
 Duo Mambo Noir, aka Vilelm Bromander och Dennis Egberth – musik
● Tova Mozard– konst
⌒ Johan Jönsson – litteratur
◯ Pontus Pettersson – dans

MÅNADENS LOTTERI KONSTNÄRER, Madeleine Hatsz, Jenny Ritar, Vejde Gustavsson insamling går till RÄDDASKOGEN.
DJ, Samira Ariadad, SNACKS, Lotta Sakho.

Producent: Mossutställningar, Martina Hoogland Ivanow och Stella d’Ailly.
Plats: Reimersholmes hotell.
När: Varje fullmåne, nästa 16:e Maj 19-21:00

Sova över? Vi har rum från 495kr. Använd koden VIP22 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se