Köp biljett

14 June 2022 19:00Reimersholme Hotel

Fullmånscabarét
14 juni 2022 
19.00 – 21:00


BEFRIELSE FRÅN KAPITALISTARBETETS KÄTTOR

Konsterna samlas under solens ljusspegel i vår täta klimatdimma och för tredje gången arrangeras en cabarét för de sömnlösa på Reimersholmes hotell. Vi flätar in konstformerna i klassisk cabarétanda för en sittdansande publik. Fullmånscabarén har ett fast scenschema som är indelad i de olika skapelseformerna som människan förlustat sig i genom tiderna: berättelserna, objekten, skönhetshetsen, satiren, historien, kroppen, musiken och dansen, maten och drycken och … organisering!

Cabarén har sitt etymologiska ursprung i bågen - det runda taket som skyddar mot väder där vi kan samlas och dela livets nektar, frukter och sorger. Den har antagit många former sedan 1300-talet och vi omfamnar dess mångfald genom att ha en öppen form för våra scenutövare. Varje månad bjuder förra månadens gäster in de nya scenkonstnärerna. På det sättet får cabarén en bredare ensemble som vi hoppas speglas i en växande publik. Satirer, serenader, satyrer och statyer kommer till liv på Reimersholme hotell varje månad i strålkastarens skimrande cirkel. Kom in och insup undantagets kväll där vi ska helas och härja hela kvällen lång.

Sova över? Vi har rum från 495kr. Använd koden VIP22 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se