Köp Biljett

10 januari 2021 17:00Reimersholme Hotel

JAKOB HELLMAN
Releasefest för "Äntligen Borta"

Jakob Hellman släpper efter 32 år äntligen uppföljaren till debutalbumet ”…Och stora havet”. Det firar vi tillsammans på Reimersholme Hotel med trerätters middag, bubbel, livekonsert och signering av albumet. En speciell och (av nödvändighet) väldigt exklusiv  konsert tillsammans med kapellmästare Jonatan Lundberg på piano. Det blir musik från det nya albumet samt valda klassiker och några bitar från Jakobs medverkan i Så mycket bättre. Konserten spelas på Reimersholme Hotels scen och streamas live direkt upp till hotellrummen där publiken checkat in 4 personer per rum. 

Roomservice
Så här går det till:

Konserten streamas till rummen men inte utanför hotellet. Detta är ett exklusivt livegig på nytt sätt, i nya tider. Det kommer att bli en speciell kväll på många sätt!

Ni checkar in på rummet där ni serveras mat, dryck och får tillgång till direktsändningen från scenen. Konserten börjar ca kl 19:00 och kvällen rundas av vid 02:00 för de som inte valt att övernatta. Vi serverar bubbel, naturviner, öl, drinkar och alkoholfria alternativ hela kvällen.

Biljetter säljs inklusive rum och trerätters middag som serveras från kl 17:00. Meddela oss matpreferenser och eventuella allergier samt vilken tid ni vill komma 17, 17:30, 18:00 eller 18:30. 

Boka i grupp om fyra närstående för att hamna i samma rum. Är ni färre än fyra personer kommer ni att placeras i rum tillsammans med andra. Vi gör vad vi kan för att förebygga mot smittspridning och ber er som har förkylningssymtom eller bor med någon som har det att stanna hemma.

Två i varje rum kan övernatta om så önskas. Det finns en biljettkategori för det och då ingår frukost dagen efter.

Köp Biljett