Köp Biljett

27 mars 2021 18:00Reimersholme Hotel

Jenny Wilson
Live på Reimersholme Hotel

Liveupplevelser är få förunnat just nu. Denna livekonsert med Jenny Wilson är någonting så unikt som äkta live på plats - i coronasäkert format. 

Publiken checkar in fyra och fyra på rummen med dörrarna öppna mot korridoren och får konserten lokalt streamad till sig. Istället för applåder stampas det i golvet, artisten befinner sig på våningen under och liveupplevelsen är total. Rum och 3-rätters middag ingår i biljettprisetpriset. 

Roomservice med öl, naturvin och alkoholfria alternativ är öppet hela natten. De som övernattar får frukost på sängen.

På akustisk gitarr och piano omtolkar Jenny Wilson gammalt material och framför helt nya låtar från sitt kommande album. 

I sin musik hämtar Jenny Wilson inspiration från personliga erfarenheter. Varje skivsläpp är baserat på en livsavgörande händelse som har kanaliserats ut i musiken.

Hardship (2009) handlar om moderskap, Demand Impossible (2013) skrevs efter ett
cancerbesked och EXORCISM (2018) är en uppgörelse med ett övergrepp. Genom det
senaste albumet TRAUMA som släpptes 2019 fortsätter Jenny Wilson att undersöka
samma teman och erfarenheter som i de tidigare skivorna. Musiken är intim
konserten kommer att återspegla detta.

Med ett nytt perspektiv på de äldre
skivsläppen och de tunga erfarenheterna skriver Jenny Wilson:

”Först nu vågar jag närma mig dessa låtar i ett annat ljus, med
en slags ömhet. Med en avskalad enkelhet, om man så vill. Och kanske ligger det
även i tiden att vi nu, kollektivt, längtar efter det enklare och mjukare?”

Roomservice
Så här går det till:

Konserten lokalstreamas från scenen upp till rummen. Detta är ett exklusivt livegig på nytt sätt, i nya tider. 

Ni checkar in på rummet där ni serveras trerätters middag och får tillgång till direktsändningen från scenen. Konserten börjar 19:00 och kvällen rundas av vid 23:00 för de som inte valt att övernatta. Vi serverar bubbel, naturviner, öl, drinkar och alkoholfria alternativ hela kvällen och natten.

Incheckning 17:00-18:00

Fyra personer i varje rum. Boka i grupp om fyra närstående för att hamna i samma rum. Är ni färre än fyra kommer ni att placeras tillsammans med andra. 

CORONA
Vi gör allt från vår sida för att förebygga mot smittspridning och ber er som har pandemirelaterade symtom eller bor med någon som har det att stanna hemma. Avboka 24 timmar innan konserten och få alla pengar tillbaka.

Två i varje rum kan övernatta om så önskas. Det finns en biljettkategori för det och då ingår frukost på sängen dagen efter.

Välkomna!

ÅRETS INITIATIV

Svenska Artister och Musikers Intresseorganisation SAMI har utsett Reimersholme Hotel till årets initiativ 2020. Juryns motivering lyder:

“Reimersholme Hotel utses till Årets Initiativ 2020 för att de genom en beundransvärd idérikedom, ett stort engagemang och en imponerande förmåga att snabbt ställa om, har lyckats hålla musiken levande under året. Utefter de ständigt förändrade förutsättningarna har de utvecklat nya, spännande och smittsäkra koncept som har givit artister, musiker och publik en plats att uppleva musik på – tillsammans och på säkert avstånd.”

Köp Biljett