Köp biljett

9 December 2022 19:00Reimersholme Hotel

Jul med Fanny Wistrand, Saint Marc & Gula Gången
9 dec kl 19:00

Fira igång julen tillsammans med oss i år! Kom och sjung med oss, lyssna till nya tolkningar av klassiska jullåtar och festa in julen. Välkommen precis som du är.

På vår julmusikbuffé kan du njuta av följande:
- Sköna tolkningar av alla låtar du vill höra runt juletid och mer därtill.
- En musikalisk julresa från blues till visa och allt däremellan.
- En rolig och opretentiös repertoar bortom julperfektion och måsten!

Om oss: Fanny Wistrand är en bred artist och debuterade som soloartist på scenen i september 2021 som supportakt till Markus Krunegård. Innan dess har hon spelat massor med sitt gamla band Mother Mink och mycket därtill. Tre ord som beskriver hennes artisteri är närvaro, humor och energi.

Marc Linder går under artistnamnet SAINT MARC och satsar nu heltid på sin nybyggda musikstudio där han skriver och producerar sin egen och andras musik.

Gula Gången är ett helylle band som hela familjen uppskattar, Mulle Meck hade antagligen älskat dem om han levt idag. Orkestern består av Adam, Leo, John, Shiva & Simon och har beskrivits som ”5 små sköldpaddor” av Timo Räisänen och som ”det viktigaste som hänt svensk pop sen Bellman” av Benjamin Ingrosso. Flera i bandet har också träffat Magnus Betnér.

God jul och varmt välkomna!
/ Fanny Wistrand, Saint Marc & Gula Gången

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se

Sova över? Vi har rum från 395kr. Använd koden VIP22 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se