Köp Biljett

26 mars 2021 18:00Reimersholme Hotel

LONEY DEAR
THE BIRTHDAY PARTY

Fredag den 26 mars släpper Loney dear sitt nya album A Lantern And A Bell. Det firar vi tillsammans på Reimersholme Hotel med trerätters middag, bubbel, livekonsert och signering av albumet. En speciell och (av nödvändighet) väldigt exklusiv konsert. Det blir musik från det nya albumet samt väl valda Loney-klassiker. Konserten spelas på Reimersholme Hotels scen och streamas lokalt, live direkt upp till hotellrummen där publiken checkat in 4 personer per rum. 

Liveupplevelser är få förunnat just nu. Denna releasefest för Loney Dears nya album "A Lantern And A Bell " är någonting så unikt som äkta live på plats - i coronasäkert format. 

Publiken checkar in fyra och fyra med dörrarna öppna mot korridoren och får konserten lokalt streamad till rummen. Istället för applåder stampas det i golvet, artisten befinner sig på våningen under och liveupplevelsen är total. Rum och 3-rätters middag ingår i biljettprisetpriset. 

Roomservice med öl, naturvin och alkoholfria alternativ är öppet hela natten. De som övernattar får frukost på sängen.

Loney dear är sångaren, låtskrivaren tillika månginstrumentalisten Emil Svanängens egenartade musikprojekt – där klassiskt låtskrivande möter komplexa produktioner, lika vidöppet upplyftande som känsliga och hjärtekrossande. 

Självaste Peter Gabriel har utnämnt honom till Europas svar på Brian Wilson, och Emil har beskrivits som "en av de mest upplyftande, inspirerande och helande röster du nånsin kommer att få höra" av The Sunday Times.


Roomservice
Så här går det till:

Konserten lokalstreamas från scenen upp till rummen. Detta är ett exklusivt livegig på nytt sätt, i nya tider. 

Ni checkar in på rummet där ni serveras trerätters middag och får tillgång till direktsändningen från scenen. Konserten börjar 19:00 och kvällen rundas av vid 23:00 för de som inte valt att övernatta. Vi serverar bubbel, naturviner, öl, drinkar och alkoholfria alternativ hela kvällen och natten.

Incheckning 17:00-18:00

Fyra personer i varje rum. Boka i grupp om fyra närstående för att hamna i samma rum. Är ni färre än fyra kommer ni att placeras tillsammans med andra. 

CORONA
Vi gör allt från vår sida för att förebygga mot smittspridning och ber er som har pandemirelaterade symtom eller bor med någon som har det att stanna hemma. Avboka 24 timmar innan konserten och få alla pengar tillbaka.

Två i varje rum kan övernatta om så önskas. Det finns en biljettkategori för det och då ingår frukost på sängen dagen efter.

Välkomna!

ÅRETS INITIATIV

Svenska Artister och Musikers Intresseorganisation SAMI har utsett Reimersholme Hotel till årets initiativ 2020. Juryns motivering lyder:

“Reimersholme Hotel utses till Årets Initiativ 2020 för att de genom en beundransvärd idérikedom, ett stort engagemang och en imponerande förmåga att snabbt ställa om, har lyckats hålla musiken levande under året. Utefter de ständigt förändrade förutsättningarna har de utvecklat nya, spännande och smittsäkra koncept som har givit artister, musiker och publik en plats att uppleva musik på – tillsammans och på säkert avstånd.”

Köp Biljett