Köp biljett

28 October 2022 19:00Reimersholme Hotel

Halloweenfest: Release the GOLEM!
28 okt kl 19:00

Med avstamp i alkemi, monsterteori och sekulär Occulture har en vantolkning av Golemmyten utmynnat i ekopunk-fanzinet Re-imagining the Golem in the Chthulucene, för vilket kvällen även är en sprakande releasefest (ett ex ingår i inträdet!). Fanzinet frammanas av den mystiska personan Jan Shaman, Richard Turpins alter ego, som genom besvärjelser initierar en ritual för en nödvändig omstart av den antropocena människan.

Denna natt när gränsen mellan de levande och de döda är extra tunn fortsätter vi att utmana binärt tänkande. Vår buktalande konferencier Sara Olausson presenterar kvällens artister. På scen står den egensinnige författaren och seriekonstnären Joakim Pirinen, samt DRÖMJOURNALEN -esoterisk automatisk Swedenborgpsych samt RAMN -neopostpunk som åskar och blixtrar. Vi får även ett framträdande av SLOW, en inåt- men inte navelskådande- lyckligt övervintrad punktrio.

Programmet innehåller även kortfilm av Lisa Jeannin & Rolf Schuurmans, samt doftskulptur av material från doftkreatören Karolina Stockhaus och mkt mer. Reimersholme är denna afton hemsökt av olika ktoniska varelser, profeter, väsen samt det du som gäst bidrar med när du kommer utklädd till ett djur eller annan mer-än-mänsklig-entitet!

Biljett förköp 175:- (under 20 år 100:-) https://live.reimersholmehotel...
Start kl.19 -kom ej sent!
Med tack till Kulturrådet, Mossutställningar och Grafikskolan
Drömjournalen- https://zeonlight.bandcamp.com...
RAMN - https://www.facebook.com/ramng...

Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se

Sova över? Vi har rum från 395kr. Använd koden VIP22 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se