Köp Biljett

13 mars 2021 18:00Reimersholme Hotel

Sofia Karlsson & Martin Hederos
Live på Reimersholme Hotel

Liveupplevelser är få förunnat just nu. Denna livekonsert med Sofia Karlsson och Martin Hederos är någonting så unikt som äkta live på plats - i coronasäkert format. 

Publiken checkar in fyra och fyra på rummen med dörrarna öppna mot korridoren och får konserten lokalt streamad till vårt smart-tv system. Istället för applåder stampas det i golvet, artisterna befinner sig på våningen under och liveupplevelsen är total. Rum och 3-rätters middag ingår i biljettprisetpriset. 

Roomservice med öl, naturvin och alkoholfria alternativ är öppet hela natten. De som övernattar bjuds på frukost på sängen.

När Sofia och Martin möts på scenen uppstår det där självklara tillståndet av att tid och rum upphör och man bara är mitt i känslan. Den 13:e mars finns det god chans att detta tillstånd kommer infinna sig här på Reimersholme Hotel när Martin Hederos och Sofia Karlsson spelar låtar från sina respektive repertoarer tillsammans, kanske bjuds det också på en och annan överraskning : )

Sofia Karlsson är en fyrfaldigt Grammisbelönad sångerska, låtskriverska, uttolkare och producent med stor integritet och alltid med största fokus mot musiken. Hon spelar mest på den akustiska konsertscenen, men rör sig fritt över olika genres i sin musik.Våren 2005 släpptes hennes andra album, Svarta Ballader som blev en stor succé över hela Sverige, hyllad av både kritiker och publik. Svarta Ballader höll sig uppe på Sverigetopplistan i 54 veckor och är fortfarande i topp-100 av alla album sedan 1975.

Få musiker besitter förmågan att kasta sig mellan roller, stilar och sammanhang som Martin Hederos gör. Från världsturnerande rocker i Soundtrack of Our Lives, till progressiv jazzpianist i ett av landets största jazzexporter Tonbruket, till magnifika orkesterdundret Fire! Orchestra, till flertalet uppmärksammade duoprojekt med namn som Mattias Hellberg, Nino Ramsby och Sofia Karlsson.

Foto: Anna Reet Gillblad

Roomservice
Så här går det till:

Konserten lokalstreamas från scenen upp till rummen. Detta är ett exklusivt livegig på nytt sätt, i nya tider. 

Ni checkar in på rummet där ni serveras trerätters middag och får tillgång till direktsändningen från scenen. Konserten börjar 19:00 och kvällen rundas av vid 23:00 för de som inte valt att övernatta. Vi serverar bubbel, naturviner, öl, drinkar och alkoholfria alternativ hela kvällen och natten.

Incheckning 17:00-18:00

Fyra personer i varje rum. Boka i grupp om fyra närstående för att hamna i samma rum. Är ni färre än fyra kommer ni att placeras tillsammans med andra. 

CORONA
Vi gör allt från vår sida för att förebygga mot smittspridning och ber er som har pandemirelaterade symtom eller bor med någon som har det att stanna hemma. Avboka 24 timmar innan konserten och få alla pengar tillbaka.

Två i varje rum kan övernatta om så önskas. Det finns en biljettkategori för det och då ingår frukost på sängen dagen efter.

Varmt välkomna!

ÅRETS INITIATIV

Svenska Artister och Musikers Intresseorganisation SAMI har utsett Reimersholme Hotel till årets initiativ 2020. Juryns motivering lyder:

“Reimersholme Hotel utses till Årets Initiativ 2020 för att de genom en beundransvärd idérikedom, ett stort engagemang och en imponerande förmåga att snabbt ställa om, har lyckats hålla musiken levande under året. Utefter de ständigt förändrade förutsättningarna har de utvecklat nya, spännande och smittsäkra koncept som har givit artister, musiker och publik en plats att uppleva musik på – tillsammans och på säkert avstånd.”

Köp Biljett