Köp biljett

1 December 2022 19:00Reimersholme Hotel

Tobias Arbo
1 dec kl 19:00

Tobias Arbo är ett artistprojekt med utgångspunkt i låtskrivaren och musikern Tobias Ekelund, som är uppvuxen och bosatt i Stockholm. Projektet tog fart våren 2021 när Tobias började samarbeta med producenterna Linus och Hannes Hasselberg, något som resulterade i inspelningen av en EP i studion Röda Paradise.

Tobias Arbo är nu signad på det Londonbaserade skivbolaget CRC Records och kommer den 16/11 att lansera sin första singel ”Saudade”, som utgör EP:n ”Powerlines” första spår.

Med sig i projektet har Tobias även fotografen Olof Grind (som bl.a. jobbat med Phoebe Bridgers och First Aid Kit) samt mixaren Zach Hanson (producent bakom Bon Iver och The Staves).

Tobias musik karaktäriseras av influenser från den amerikanska indie/folk-musiken och hintar om sounds från artister så som Sufjan Stevens, Bon Iver och Jose Gonzalez, med plockande gitarrer, atmosfäriska utsmyckningar, och en intim, lyriknära röstbild.

Detta kommer att bli Tobias Arbos debutspelning.


Restaurangen och vinbaren öppnar kl 17:00, passa på att äta innan eller efter konserten. Boka bord på www.reimersholmehotel.se

Sova över? Vi har rum från 395kr. Använd koden VIP22 för 10% på alla ordinarie rumspriser när du bokar på www.reimersholmehotel.se